08.06.2015 13:31

Hernández ziet kansen bij Manchester United

Javier Hernández speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Real Madrid. De Spaanse grootmacht heeft besloten de optie tot koop niet te lichten, waardoor de Mexicaan volgend seizoen weer in Engeland speelt. 

"Ze hebben die deadline laten lopen", citeert Voetbal International de Mexicaanse aanvaller. "Op dit moment zijn ze niet anders dan elke andere club en ben ik weer een speler van Manchester United. De omstandigheden zijn nu anders. Louis van Gaal kwam en wilde de selectie herstructureren en kleiner maken. Misschien wilde hij ook niet zo veel spelers omdat die niet zouden gaan spelen."

Hernández ziet aankomend seizoen mogelijkheden bij Manchester United. "De situatie is veranderd", vervolgt de spits. "Er wordt een voorronde voor de Champions League gespeeld, en er komen veel wedstrijden aan. Ik denk dat ik een kans maak op speeltijd", aldus Hernández, die maar één doel heeft. "Ik zou bij Real Madrid willen blijven, maar ik wil vooral bij een club zitten waar ik mijn wedstrijden kan spelen. Als dat Manchester United is of welk een ander team, dan ben ik gelukkig. Speeltijd is mijn prioriteit, en dat staat boven al het andere."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner