08.06.2015 15:43

Transferban deert Barcelona-aanwinst niet

FC Barcelona heeft zich, ondanks de transferban, versterkt met Aleix Vidal. De 25-jarige Catalaan weet dat hij voorlopig niet voor Barcelona mag spelen, maar dat deert hem niet.

"Geen probleem, dat geeft me juist de tijd om me aan te passen en nieuwe systemen te leren", citeert Voetbal International de Spanjaard. Aleix Vidal wordt gehaald als rechtsback, maar is inzetbaar op de gehele rechterflank. "Ik heb dit seizoen een aantal keren als rechtsback gespeeld, we hebben in die duels niet één keer verloren. Als Dani Alves blijft zal ik de concurrentie met hem aangaan, maar hij is de beste rechtsback ter wereld."

Aleix Vidal, die onlangs met Sevilla de Europa League wist te winnen, is ontzettend blij met zijn transfer. "Ik leef in een droom. Het is moeilijk geweest om te komen waar ik nu ben, maar ik geniet er volop van. Ik heb bij veel clubs gespeeld, maar hopelijk is dit de laatste." Aleix Vidal speelde in het verleden voor Espanyol B, RCD Mallorca B, Gimnàstic, UD Almería en het Griekse Panthrakikos.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner