10.06.2015 14:15

Excelsior-verdediger tekent nieuw contract

Daan Bovenberg (r.) krijgt veel ruimte en kan gaan voorzetten tijdens PEC Zwolle - Excelsior. (22-03-2015)
Daan Bovenberg (r.) krijgt veel ruimte en kan gaan voorzetten tijdens PEC Zwolle - Excelsior. (22-03-2015)

Daan Bovenberg speelt ook aankomend seizoen voor Excelsior. De rechtsback van de club uit Kralingen heeft een contract voor één seizoen getekend bij Excelsior. De verdediger keerde afgelopen zomer terug bij Excelsior.

"We hebben een mooi jaar achter de rug, zowel met het team als voor mij persoonlijk", vertelt Bovenberg op de clubsite van Excelsior. "Afgelopen jaar was belangrijk voor mij, omdat ik het plezier in het voetballen bij Excelsior wilde terugvinden. Dat is gelukt. Ook de doelstelling die we als team hadden gesteld, hebben we ruimschoots behaald. In februari hebben de club en ik voor het eerst met elkaar aan tafel gezeten en het gevoel bleek van beide kanten positief."

Het contract van Bovenberg werd bij NEC Nijmegen in januari 2014 ontbonden. De verdediger zat een half jaar zonder club en keerde vervolgens terug bij de club waar het allemaal voor hem begon "Ik ben er vorig jaar blanco in gegaan en heb elke dag keihard gewerkt en mijn best gedaan. Uiteindelijk heb ik 22 wedstrijden gespeeld, negentien competitieduels en drie bekerwedstrijden, en daar kan ik tevreden op terugkijken. Komend seizoen wil ik daar op voortborduren. Het was een historisch goed seizoen voor Excelsior, met successen in de competitie en het bekertoernooi, dus wat dat betreft ligt er een mooie nieuwe uitdaging voor ons allemaal."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner