14.06.2015 19:27

'Guidetti op lijstje van Italiaanse club'

Het geduld van John Guidetti lijkt beloond te worden. De Zweedse aanvaller is momenteel transfervrij, maar wacht erg lang met het kiezen van een club. Hierdoor sluit ook het Italiaanse Udinese aan in de rij.

Guidetti ontving in april een contractvoorstel van Feyenoord, maar de spits had torenhoge salariseisen. Hierdoor haakte de Rotterdammers af. De opstelling van Guidetti lijkt nu beloond te worden. Udinese zou volgens Sky Italia wel aan de salariseisen van de speler van Manchester City willen voldoen.

De aanvaller brak nooit door bij Manchester City, maar werd verhuurd aan diverse clubs. Zijn ster was rijzende toen hij in het seizoen 2011/2012 bij Feyenoord twintig goals wist te maken en mede daardoor de Rotterdammers naar de tweede plek schoot. Daarna ging het de aanvaller een stuk minder goed af. Hij lag er een jaar uit met een virusinfectie, wist niet te imponeren op huurbasis bij Stoke City en ook bij Celtic verloopt zijn seizoen met wisselend succes. Hij scoorde in 24 competitieduels acht doelpunten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner