14.06.2015 21:40

'Jeugdspeler Feyenoord kan naar Engeland'

Djazz Manusama kreeg te horen dat hij moet vertrekken bij Feyenoord. De clubleiding ziet het niet zitten in de jeugdspeler. Over interesse heeft de jonge aanvaller niet te klagen.

Zijn zaakwaarnemer Carlo Tavares bevestigt tegenover FR12.nl dat Manusama (19 jaar) moet vertrekken. "Djazz vindt het hartstikke jammer, want hij had graag voor Feyenoord willen uitkomen", aldus Tavares. "Hij zit regelmatig in De Kuip als het eerste elftal van de club speelt, dus hij vertrekt met pijn in zijn hart."

Diverse Engelse clubs zien het echter wel in Manusama zitten. "Mede door zijn doelpunten tegen Everton, hebben een aantal Engelse clubs interesse. Everton, Stoke City en Leicester City zijn gecharmeerd van Manusama en willen hem graag met eigen ogen aan het werk zien. Die stageperiodes zijn allemaal aan het begin van het aankomende seizoen, waardoor het een risico is."

De speler zelf heeft echter een ander pad voor ogen. Hij hoeft niet op jonge leeftijd al naar het buitenland. "Manusama blijft het liefst in Nederland, maar bij de Nederlandse clubs is hij nagenoeg onbekend omdat hij afgelopen seizoen bijna niet speelde. Ik weet zeker dat hij goed genoeg is voor een club in de Jupiler League of in een tweede elftal bij een Eredivisie-club", aldus zijn spelersmakelaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner