17.06.2015 13:32

NEC hoopt: "Hij kiest niet per se voor het geld"

Alireza Jahanbakhsh overdenkt zijn zonden na het ontvangen van de rode kaart tijdens het competitieduel Telstar - NEC Nijmegen. (01-12-2014)
Alireza Jahanbakhsh overdenkt zijn zonden na het ontvangen van de rode kaart tijdens het competitieduel Telstar - NEC Nijmegen. (01-12-2014)

Het Engelse Brighton & Hove Albion heeft concrete belangstelling voor Alireza Jahanbakhsh. Die club heeft een goede indruk achtergelaten op de Iraniër, maar of de aanvaller daadwerkelijk naar Engeland zal verkassen blijft onzeker.

"Alireza is vorige week wezen kijken bij Brighton & Hove Albion", vertelt zaakwaarnemer Amir Heshemi aan Omroep Gelderland. "De club heeft een hele goede indruk gemaakt. Ze hebben prachtige nieuwe trainingsfaciliteiten en hebben ambitie om snel naar de Premier League te gaan. Voor Alireza is het belangrijk dat hij zich kan doorontwikkelen, hij kiest niet per se voor het geld."

Brighton & Hove Albion is niet de enige club met belangstelling voor de international van Iran. Onder meer New York City FC, Spartak Moskou en meerdere clubs uit het Midden-Oosten willen Jahanbakhsh aantrekken. "Maar die hebben we gezegd dat ze geen bod hoeven te doen. Daar wil Alireza niet heen", aldus Heshemi, die nog geen aanbieding vanuit Nederland heeft gekregen. "In Nederland zijn er geen clubs met concrete interesse."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner