18.06.2015 12:02

Weghorst en Gladon moeten elkaar opdrijven

Wout Weghorst kan niet aanzien dat zijn ploeg op achterstand staat tegen FC Dordrecht en vraagt om de bal. (04-04-2015)
Wout Weghorst kan niet aanzien dat zijn ploeg op achterstand staat tegen FC Dordrecht en vraagt om de bal. (04-04-2015)

Heracles Almelo versterkte zich onlangs met Sparta-spits Paul Gladon. Met het aantrekken van Gladon heeft Heracles een belangrijk doel. Gladon en Wout Weghorst moeten elkaar naar een hoger niveau helpen.

"Als we een spits hadden aangetrokken die qua hiërarchie duidelijk boven Weghorst staat, zouden we mogelijk de ontwikkeling van Wout hebben gestagneerd", aldus technisch directeur Nico Jan Hoogma tegenover Voetbal International. "Weghorst en Gladon moeten elkaar maar opdrijven naar een hoger niveau. Beide jongens zijn groot en sterk, waarbij Gladon nog meer een targetman is die leeft van voorzetten. Wij hebben er vertrouwen in dat hij bij ons kan doorgroeien."

Gladon ziet eindelijk een droom in vervulling gaan. De spits is vanaf aankomend seizoen actief in de Eredivisie. "En ook nog eens bij een club die heel ambitieus is, waar na de zomer een prachtig nieuw stadion staat en die al jaren een tamelijk stabiele club is", aldus Gladon. "Voetballen in de Eredivisie is altijd mijn droom geweest."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner