22.06.2015 16:33

"Daar is Marco Boogers verantwoordelijk voor"

De supporters van FC Dordrecht vieren feest tijdens de laatste Eredivisiewedstrijd van het seizoen 2014/2015. (17-05-2015)
De supporters van FC Dordrecht vieren feest tijdens de laatste Eredivisiewedstrijd van het seizoen 2014/2015. (17-05-2015)

FC Dordrecht begon maandag met vijftien spelers aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Enkel Jeffry Fortes ontbrak. Hij had onlangs nog interlandverplichtingen met Kaapverdië. 

"Wij verwachten dat wij op 7 augustus een volledige selectie hebben, maar daar is Marco Boogers verantwoordelijk voor", vertelt Gérard de Nooijer aan RTV Rijnmond. Jan Everse is aankomend seizoen hoofdtrainer van FC Dordrecht, maar De Nooijer zal de pers te woord staan. "Voor mij zijn het alleen maar leermomenten in het jaar waarop ik de cursus Coach Betaald Voetbal doe."

Eén van de nieuwe spelers op het veld bij FC Dordrecht is de Belgische verdediger Kristiaan Haagen. Hij kwam over van RSC Anderlecht. "Mijn fysieke kwaliteit is denk ik mijn grootste kwaliteit", aldus de Belg. "In dat opzicht ben ik een echte Belgische verdediger. Qua meevoetballen kan ik nog wel wat stappen maken en daarom is dit een goede stap voor mij. En dan komt het goed uit dat de twee trainers vroeger ook als centrale verdediger speelden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner