23.06.2015 11:02

'Mathijsen blijft mogelijk toch bij Feyenoord'

Joris Mathijsen is gefocust tijdens Feyenoord - Beşiktaş. (30-7-2014)
Joris Mathijsen is gefocust tijdens Feyenoord - Beşiktaş. (30-7-2014)

Het contract van Joris Mathijsen bij Feyenoord loopt over een aantal dagen af. Toch mag de routinier hopen op een langer verblijf bij de Rotterdammers. 

Aanstaande zondag begint Feyenoord aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ondanks het feit dat het contract van Mathijsen afloopt, zal hij aanwezig zijn bij de eerste training. De 35-jarige verdediger mag van Feyenoord namelijk zijn conditie op peil houden bij de Rotterdammers. Mathijsen is in afwachting van een nieuwe club, maar een langer verblijf in Rotterdam is ook niet uitgesloten.

Volgens Voetbal International zoekt Feyenoord naar een concurrent voor Terence Kongolo, maar als Feyenoord geen geschikte concurrent weet te vinden, dan komt Mathijsen weer in beeld. Mathijsen moet dan wel genoegen nemen met een flinke salarisverlaging. De verdediger kwam drie seizoenen geleden over van het Spaanse Málaga en was tijdens zijn eerste seizoen basisklant. Het afgelopen seizoen speelde Mathijsen slechts acht competitiewedstrijden namens de Rotterdammers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner