27.06.2015 14:12

Nottingham Forest haalt Falcão naar de club

Nottingham Forest heeft een bijzondere speler aangetrokken, namelijk Falcão. Dat maakt de Engelse club bekend op de website.

Falcão zal zich toevoegen aan de zaalvoetbalploeg van Nottingham Forest. In eerste zal hij meedoen met een toernooi in Kuweit. De Engelse ploeg benadrukt op de website dat het niet gaat om de wat meer bekende Falcao. "Falcão moet niet verward worden met zijn naamgenoot Radamel Falcao. Het gaat hier om de zaalvoetballer", aldus een statement op de website.

'Futsal Falcão' is een legende in het zaalvoetbal. De 38-jarige Braziliaan laat regelmatig onnavolgbare acties zien en heeft daarmee miljoenen volgers op Instagram en andere social media weten te verkrijgen. Eén van zijn onnavolgbare acties is hieronder te zien.

Nottingham Forest wil een zaalvoetbalteam opzetten en denkt de hulp van Falcão goed te kunnen gebruiken. De Engelse club heeft een rijke historie. Hoewel het nu in de Championship speelt is het de enige ploeg in de historie die twee keer de Europa League I wist te winnen, maar nooit kampioen werd van de landelijke competitie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner