28.06.2015 09:20

Tweelingbroer wil een sleutelspeler bij AZ zijn

Raymond Gyasi (r.) schiet de bal achter doelman Marko Meerits (l.) tijdens het play-offduel Roda JC Kerkrade - FC Emmen. (25-05-2015)
Raymond Gyasi (r.) schiet de bal achter doelman Marko Meerits (l.) tijdens het play-offduel Roda JC Kerkrade - FC Emmen. (25-05-2015)

In Kerkrade kon Roda JC maandenlang genieten van de kunsten van Raymond en Edwin Gyasi. De tweelingbroers voetbalden voor de promovendus, maar Raymond keert terug naar AZ. Daar wil hij zich manifesteren tot een belangrijke speler.

"Ik heb altijd met veel plezier gespeeld voor Roda JC, maar in het nieuwe seizoen wil ik belangrijk en een sleutelspeler zijn voor AZ", stelt de enthousiaste buitenspeler tegenover de website Sports World Ghana. Gyasi is in Amsterdam geboren, maar heeft ook de Ghanese nationaliteit. 

"Het is heel fijn om terug te keren bij AZ, daar ben ik heel verheugd over. Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd voor de club te spelen." Gyasi kwam in zijn periode bij Roda JC tot dertien competitiewedstrijden. Daarnaast kwam hij in actie tijdens de play-offs, die Roda JC met de derde plek in de Jupiler League veiligstelde. 

De Limburgers promoveerden na een schitterend tweeluik met NAC Breda naar de Eredivisie, waardoor het heel goed mogelijk is dat Raymond en Edwin, die een vast contract heeft bij Roda JC, elkaar volgend seizoen treffen in Alkmaar of Kerkrade.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner