01.07.2015 10:14

Ould-Chikh hekelt kritiek: "Dat is onzin"

Hoewel SL Benfica en FC Twente nog geen melding maakten van een transfer van Bilal Ould-Chikh naar de Portugezen gaan alle partijen uit van een vertrek van de jonge vleugelspeler. Ould-Chikh krijgt kritiek op zijn keuze, maar slaat die van zich af.

Ould-Chikh kiest voor een contract in Portugal en kijkt niet naar de mensen die hem die overgang misgunnen, maar zoekt juist het positieve. "Veel mensen staan achter me, ook Alfred Schreuder", zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat vind ik wel mooi aan hem. Natuurlijk hoor ik het: te vroeg naar het buitenland, dan verpest je je carrière. Onzin. Als je vertrouwen hebt in jezelf en je werkt er keihard voor, denk ik dat het goed komt. Het ligt helemaal aan jezelf."

Bij FC Twente had Ould-Chikh een contract tot en met medio 2016. De club uit Enschede deed hem een contractvoorstel, maar die wees hij af. Het financieel geplaagde FC Twente wenste niet dieper in de buidel te tasten voor de speler, die afgelopen seizoen vijftien keer zijn opwachting maakte in de Eredivisie en één goal maakte.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner