01.07.2015 11:59

Eindhoven: "Geeft onze slogan extra kracht"

Riechedly Bazoer (l.) kan zijn mond niet dichthouden als Branco van den Boomen zich gaat bemoeien met zijn balbezit. (31-10-2014)
Riechedly Bazoer (l.) kan zijn mond niet dichthouden als Branco van den Boomen zich gaat bemoeien met zijn balbezit. (31-10-2014)

Branco van den Boomen maakte de overstap van Eerste Divisionist FC Eindhoven naar Eredivisie-club sc Heerenveen. Eindhoven gunt de jonge middenvelder de overstap.

Via de officiële kanalen wenst technisch directeur Hans Smulders de speler het allerbeste. "Branco wilde zelf graag op een hoger niveau spelen. Dus het is een mooie stap voor Branco en die gunnen we hem dan ook", aldus Smulders.

Sterker nog, Smulders hoopt dat de transfer van Van den Boomen goed uitpakt, zodat Eindhoven weer op de kaart wordt gezet. "Het is goed voor FC Eindhoven dat er weer een speler via ons de Eredivisie bereikt. Dat geeft onze slogan ‘Bouwen met talent’ extra kracht."

FC Eindhoven kan op twee paarden wedden. Naast Branco van den Boomen keert Joey Sleegers ook terug in de Eredivisie. De aanvallende middenvelder was gehuurd van Feyenoord en krijgt de kans in de selectie van Giovanni van Bronckhorst. Mocht hij net te kort komen, dan zal hij verhuurd worden aan een ploeg uit de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner