02.07.2015 19:20

Eagles zet versterkingen meteen aan het werk

Randy Wolters speelt voor het eerst in het shirt van Go Ahead Eagles. De aanwinst van de club speelt hier in de oefenwedstrijd tegen Terwolde. (24-06-2015)
Randy Wolters speelt voor het eerst in het shirt van Go Ahead Eagles. De aanwinst van de club speelt hier in de oefenwedstrijd tegen Terwolde. (24-06-2015)

Go Ahead Eagles legt het Europese vertrouwen vanavond in de versterkingen. Maar liefst vier nieuwe spelers staan donderdagavond in de basisopstelling, als de club uit Deventer het opneemt tegen Ferencvárosi TC in de eerste voorronde van de Europa League.

In de achterste linie vinden we Kenny Teijsse terug. De back kwam transfervrij over van FC Utrecht, nadat zijn contract na een verhuurperiode bij Sparta niet werd verlengd. De verdediger speelt zijn tweede kwalificatiewedstrijd in zijn carrière. De smaakmakers van Go Ahead Eagles zijn echter Jerry van Ewijk (De Graafschap), Elvio van Overbeek (Jong PSV) en Randy Wolters (VVV-Venlo). Zij moeten samen met Teije ten Den, die terugkeerde na een verhuurperiode, en Deniz Türüç voor de doelpunten zorgen.

Bij Ferencvárosi TC is er één naam die er heel groot tussenuit steekt. Zoltán Gera is een absolute ster in Hongarije en heeft een kleine tweehonderd wedstrijden in de Premier League achter zijn naam staan. Sinds vorig seizoen is de buitenspeler terug en Go Ahead Eagles gaat nog heel wat problemen met hem krijgen. Mateos komt uit de jeugdopleiding van Real Madrid, maar wist nooit te slagen in Spanje. Een oude bekende is Roland Lamah, die op een blauwe maandag nog 34 wedstrijden speelde voor Roda JC, voordat hij in Frankrijk en Spanje ging voetballen.

De wedstrijd is vanaf 20.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner