03.07.2015 13:33

Berlusconi: "Milan hoort in Champions League"

AC Milan presenteerde donderdag Sinisa Mihajlovic als nieuwe trainer. Voorzitter Silvio Berlusconi sprak hierbij zijn vertrouwen in de Serviër uit.

"We hopen dat Milan met Mihajlovic aan het roer weer de baas van het veld en het voetbalspel wordt. We dachten dat we vorig seizoen een sterke selectie hadden, maar ontbeerden vertrouwen en de aanval was niet scherp genoeg. We focusten ons daarom op het versterken van de voorhoede. Jackson Martínez kwam niet, maar we hadden nog een plannetje klaarliggen om een andere Colombiaan te halen. Carlos Bacca is bovendien een basisspeler bij de nationale ploeg", vertelde de oud-premier van Italië tijdens de officiële presentatie van de nieuwe trainer.

"We hebben Luiz Adriano en Andrea Bertolacci ook gecontracteerd en Mihajlovic werkt nu met ongeveer 31 spelers. We willen de selectie terugbrengen naar een man of 25, maar blijven op ook op onze jonge talenten rekenen. Mihajlovic heeft alle kwaliteiten om Milan terug te brengen naar het niveau waar het hoort: de Champions League. Hij zal van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat op Milanello te vinden zijn, is een harde werker", aldus Berlusconi.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner