03.07.2015 15:45

Türüc: "Het is maar een Hongaarse ploeg"

Deniz Türüc lijkt Go Ahead Eagles op korte termijn te gaan verlaten. De middenvelder heeft dit na het duel met Ferencváros (1-1, EH) donderdagavond zelf ook bevestigd.

"Er spelen wat dingen in Nederland en uit het buitenland en dat begint nu concreet te worden. Nederland is voor mij het beste, maar als je een fantastische aanbieding van een buitenlandse topclub krijgt kan je geen nee zeggen", vertelde de aanvallende middenvelder aan FOX Sports.

Bij een eventuele volgende ronde in de Europa League, is hij er waarschijnlijk niet meer bij. "Het is afwachten, maar ik denk wel dat ik er in de tweede voorronde van de Europa League niet meer bij ben. Dat weet de club. Ik hoop wel dat ik er volgende week nog ben voor de return. Ik heb genoten van deze wedstrijd, het was geweldig en een groot feest."

"Er liggen mogelijkheden om de tweede ronde te halen. Met alle respect, het is maar een Hongaarse ploeg. Wij hebben de wedstrijd gedomineerd, dik verdiend een goal gemaakt. Wij hebben een kans weggegeven en dan zie je dat de Hongaren gelijk scoren. Dat was het enige minpuntje, maar ik denk dat we kunnen verrassen in Hongarije", besloot Türüc zijn relaas.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner