06.07.2015 14:17

Clubs zijn nog niet concreet voor Wijnaldum

De buitenlandse belangstelling voor PSV-middenvelder Georginio Wijnaldum is nog niet zo concreet dat hij er zelf mee bezig is. Wijnaldum heeft dat maandag gezegd bij terugkeer in Eindhoven na zijn vakantie.

Volgens talloze mediaberichten is er interesse van onder meer Newcastle United en Zenit Sint-Petersburg. En ook PSV gaat ervan uit dat de aanvoerder naar het buitenland vertrekt.

Wijnaldum vertelde dat er belangstelling is, maar dat de clubs er eerst moeten uitkomen. Namen van clubs noemde hij niet. "Er wordt van alles geroepen en heel veel geschreven maar zolang het niet concreet is richt ik met op PSV. Wanneer er dingen gaan spelen dan hoor ik het van mijn zaakwaarnemer en dan ga ik erover nadenken en een beslissing nemen, niet nu."

De PSV-aanvoerder reageert ontspannen op de onzekerheid over zijn toekomst. "Zo is de voetballerij. Ik zie het wel. Er zijn spelers die in een ergere positie zitten. Na mijn blessure ben ik niet meer zo van het vooruitkijken. Blijven voetballen is mijn enige droom."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner