08.07.2015 13:32

'Lastpak' Lumu wil afrekenen met verleden

Jeroen Lumu kan even uitrusten tijdens het oefenduel WNC - FC Dordrecht. (27-06-2015)
Jeroen Lumu kan even uitrusten tijdens het oefenduel WNC - FC Dordrecht. (27-06-2015)

Jeroen Lumu wil afrekenen met zijn slechte imago. De aanvaller weet dat hij in het verleden bij Ludogorets Razgrad en sc Heerenveen niet altijd juist heeft gehandeld. Hij is blij met zijn nieuwe kans bij FC Dordrecht.

"Ik heb domme beslissingen genomen en ondoordachte dingen gedaan", aldus Lumu op de clubsite van FC Dordrecht. "Het ging allemaal heel snel aan met me, maar kon de weelde niet dragen en gedroeg me niet zoals ik me zou moeten gedragen. Bij Dordrecht moet ik bewijzen dat het ook anders kan."

"Bij Ludogorets veranderde mijn situatie toen daar een andere trainer voor de groep kwam. Bij Heerenveen is het uiteindelijk een wederzijdse beslissing geweest dat ik daar zou vertrekken. Aanvankelijk gaf ik altijd andere mensen de schuld, maar ik weet nu dat het toch vooral mijn eigen schuld is geweest hoe tot nu toe mijn voetballoopbaan is verlopen. Als ik ergens werd weggestuurd, moest ik me dat zelf verwijten weet ik nu. Ik moet sowieso blij zijn dat ik hier mag spelen, maar heb met hem (technisch directeur Marco Boogers, red.) ook gesproken over hoe ik kan veranderen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner