21.07.2015 14:52

Voetballer Raheem Sterling heeft zich direct doen gelden in het elftal van Manchester City. De peperdure aankoop van 68 miljoen euro scoorde dinsdag al in de derde minuut van zijn debuutwedstrijd tegen AS Roma in Melbourne. Manchester City won de oefenwedstrijd na penalty's. Het werd 5-4, nadat de wedstrijd eindigde in 2-2.

De peperdure aankoop van 68 miljoen euro scoorde dinsdag al in de derde minuut van zijn debuutwedstrijd tegen AS Roma in Melbourne. Sterling maakte met zijn rappe goal een stuntelig struikelpartijtje goed. Zijn allereerste balcontact in wedstrijdverband voor City bestond namelijk uit een valpartij over de bal. Bij City speelde verder de jonge Nigeriaan Kelechi Ihenacho zich in de kijker met een assist en een goal. Joe Hart blonk uit in de penaltyreeks: de doelman schoot zelf raak en stopte de strafschop van Seydou Keita.

Bij AS Roma ontbrak de Nederlander Kevin Strootman. Hij komt terug van een zware knieblessure en herstelt nog. Manchester City won de oefenwedstrijd uiteindelijk na penalty's. Het werd 5-4, nadat de wedstrijd eindigde in 2-2.