22.07.2015 20:01

Waarschuwing Memphis: "Moet hij zelf doen"

Ronald Waterreus waarschuwt Memphis Depay. In de nieuwe uitgave van Voetbal International staat de analist stil bij de transfer van PSV naar Manchester United van de 21-jarige aanvaller.

"Ik ben heel benieuwd hoe Memphis Depay zich gaat redden", begint de oud-PSV-sluitpost zijn verhaal. "Hij moet bij United echt op nul beginnen. Daar schrikken ze er niet van dat hij kampioen is geworden met PSV, 25 miljoen heeft gekost en zeventien interlands op zijn naam heeft staan. Zulke spelers hebben ze bij United al honderd keer zien binnenkomen." 

"Memphis zal er dus helemaal zelf voor moeten zorgen dat hij goed weet te integreren met zijn nieuwe ploeggenoten. De acceptatie voltrekt zich op het trainingsveld en daarom is een goede en lange voorbereiding zo belangrijk. Gelukkig voor Memphis is zijn transfer al vroeg beklonken, waardoor hij vanaf het eerste begin onderdeel is van het team. Tegenwoordig zie je maar al te vaak dat spelers eind augustus nog binnenkomen en dan heeft een ploeg zich toch al redelijk gevormd", besloot Waterreus zijn waarschuwing.

Memphis zegt zelf goed in zijn vel te zitten en scoorde dinsdag zelfs zijn eerste goal voor de Engelsen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner