30.07.2015 11:16

Bertrams: "Ik wilde het blessureleed afsluiten"

Nigel Bertrams is aanwezig tijdens een training van Willem II. (29-07-2015)
Nigel Bertrams is aanwezig tijdens een training van Willem II. (29-07-2015)

Nigel Bertrams verruilde onlangs PSV voor Willem II. De sluitpost wil een periode van blessures afsluiten en zich richten op zijn nieuwe avontuur. Bertrams is PSV bovendien dankbaar dat het heeft meegewerkt aan de transfer.

"Het is prettig dat de club zo coulant is", vertelt Bertrams in het Eindhovens Dagblad over PSV. "Het is allemaal heel snel gegaan. Ik heb nog van niemand afscheid kunnen nemen bij PSV. Dat komt nog wel. Ik blijf ook in Eindhoven wonen. Vorige week vrijdag werden de eerste contacten gelegd. Willem II meldde zich bij PSV en mijn zaakwaarnemer. Ik wilde heel graag. Ik wilde het blessureleed van de afgelopen jaren afsluiten."

"De laatste jaren bij PSV stonden daar een beetje symbool voor", vervolgt de doelman. "Ik denk ook dat de club het zo een beetje voelde. Voor mij staat de komende tijd in het teken van wedstrijdfit worden. Ik voel me fysiek en conditioneel echt goed, maar ik heb al tijden niet gevoetbald. Het wedstrijdgevoel is er nog niet, maar dat komt er nu weer aan. In het tweede elftal moet ik mijn ritme gaan opdoen en daarna de concurrentie aangaan met de tweede, en later ook de eerste keeper."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner