31.07.2015 21:10

FC Oss wil gaan verrassen in Jupiler League

FC Oss-trainer Reinier Robbemond tijdens de oefenwedstrijd tussen FC Dordrecht en FC Oss. (28-07-2015)
FC Oss-trainer Reinier Robbemond tijdens de oefenwedstrijd tussen FC Dordrecht en FC Oss. (28-07-2015)

Een week voor de start van de Jupiler League zijn ze bij FC Oss vol vertrouwen in een goed seizoen. Trainer Reinier Robbemond hoopt en denkt dan ook dat zijn ploeg kan verrassen komend seizoen. 

Reinier Robbemond zag zijn elftal vrijdag een oefenwedstrijd tegen Al-Dhafra uit de Verenigde Arbische Emiraten winnen en toonde zich na afloop optimistisch over de kansen van zijn ploeg dit seizoen in de Jupiler League. "Ik kan alleen maar tevreden zijn over de ontwikkeling van het team. We gaan steeds beter voetballen. Als we dat doorzetten komen we vanzelf op een plek te staan waarmee wij misschien een aantal mensen gaan verrassen", zo vertelde hij aan Omroep Brabant.

Met aanvallend spel hoopt de trainer de mensen uit Oss en omgeving warm te draaien om wedstrijden van de club te gaan bezoeken. "Oss wil dit seizoen voetbal spelen waarmee je mensen naar het stadion krijgt. We willen het initiatief hebben in wedstrijden en spelen elke pot voor de winst. Of dat nu uit bij NAC is of thuis. We gaan voor de winst", is Robbemond vol vertrouwen. 

Over een doelstelling wenste de coach zich echter niet uit te spreken. "Wat ons spel gaat opleveren dat zien we wel, maar niemand verwacht dat we kampioen worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner