04.08.2015 16:29

Kashia rouwt: "Soms is de tegenstander beter"

Aanvoerder Guram Kashia loopt voorop wanneer Vitesse aan de eerste training begint. De verdediger geeft enkele fans ook de hand. (28-06-2015)
Aanvoerder Guram Kashia loopt voorop wanneer Vitesse aan de eerste training begint. De verdediger geeft enkele fans ook de hand. (28-06-2015)

Gorem Kashia denkt dat Vitesse tegen Southampton FC een goed resultaat kan behalen. De aanvoerder van de Arnhemmers gelooft dat zijn ploeg kan winnen.

Southampton won het eerste duel met 3-0 van Vitesse, waardoor de return in Nederland eigenlijk meer voor de formaliteiten lijkt te zijn. Toch denkt dat Kashia dat zijn ploeg een goed resultaat kan boeken. "We hebben nog een wedstrijd en kunnen een goed resultaat halen met de fans achter ons", aldus de verdediger tegen De Gelderlander.

Kashia denkt niet dat Vitesse nog een stunt kan uithalen waardoor het verder bekert. Daar is Southampton, in zijn optiek, simpelweg te goed voor. "Soms moet je accepteren dat de tegenstander beter is. Southampton heeft een betere ploeg, betere spelers en komt uit in een betere competitie. Maar dit is een goede ervaring voor ons. We hebben in elk geval geprobeerd te voetballen."

Toch wil Kashia niet opgeven. Hij wil de fans een goed resultaat schenken. "De fans hebben de club rondom de eerste wedstrijd geweldig gerepresenteerd. Daar zijn wij als spelers trots op. De supporters van Southampton waren trouwens ook geweldig."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner