05.08.2015 11:25

Peters na maand alweer terug in Nederland

Voor Cas Peters is het avontuur bij Nacional na een maand alweer ten einde gekomen. De aanvaller maakte eerder nog de overstap van FC Emmen naar de middenmoter van Portugal, maar Nacional kan niet meer aan zijn betalingsverplichtingen voldoen.

"Ze konden me helaas niet meer betalen", reageert Peters tegenover Voetbal.com. "De trainer wilde graag dat ik bleef, want ik speelde goed in de voorbereiding met zes doelpunten uit acht halve wedstrijden. Ik kwam ook in zijn plannen voor en zou gewoon gaan spelen." Voor Peters zit er niets anders op dan terug naar huis te keren.

"Ik ga nu terug naar Nederland, naar mijn familie. Dan zal ik op zoek moeten naar een nieuwe club." Peters werd voor zijn overstap al in verband gebracht met enkele clubs uit de Eredivisie en Jupiler League. Het is niet bekend of deze nog steeds interesse hebben voor de doelpuntenmachine van afgelopen seizoen in de Jupiler League.

Aangezien Peters nog niet ingeschreven was bij de Portugese voetbalbond en ook nog geen officieel duel had gespeeld, is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner