05.08.2015 14:17

'Juventus denkt aan Duitse mandekker'

Juventus hoopt zich eerdaags te versterken met Heiko Westermann. De Duitse mandekker is transfervrij en kan daardoor gaan en staan waar hij wil.

"We zijn aan het praten met Juventus", aldus de zaakwaarnemer van Westermann, Reza Fazeli, in gesprek met Hamburger Abendblatt. De Italiaanse kampioen zit verlegen om een verdediger. Giorgio Chiellini en Andrea Barzagli zijn geblesseerd, terwijl Angelo Ogbonna onlangs naar West Ham United vertrok. 

De 31-jarige Duitser hield onlangs zijn conditie op peil bij Arminia Bielefeld. De verdediger stond in het verleden twee seizoenen onder contract bij die club. Westermann, die 27 keer het shirt van de Duitse nationale ploeg droeg, stond de afgelopen vijf jaar onder contract bij Hamburger SV. Met die club ontsnapte Westermann het afgelopen seizoen aan degradatie uit de Bundesliga. De verdediger speelde vorig jaar 28 keer in de Bundesliga namens Hamburger SV.

Naast Hamburger SV en Arminia Bielefeld stond Westermann in het verleden ook onder contract bij SpVgg Greuther Fürth en FC Schalke 04.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner