06.08.2015 18:30

AZ ongewijzigd tegen Turken in Europa League

AZ viert de openingstreffer in de wedstrijd tegen Medipol Başakşehir F.K. Jop van der Linden (m.) benut een penalty, Thom Haye (r.) viert het feestje mee. (30-07-2015)
AZ viert de openingstreffer in de wedstrijd tegen Medipol Başakşehir F.K. Jop van der Linden (m.) benut een penalty, Thom Haye (r.) viert het feestje mee. (30-07-2015)

AZ Alkmaar gaat vanavond op bezoek bij Medipol Başakşehir F.K om daar een 2-0 voorsprong te verdedigen en doet dat in dezelfde opstelling als vorige week. Medipol heeft wat recht te zetten en wijzigt de basisopstelling wel.

Net als in de vorige wedstrijd in Alkmaar tegen Medipol staat opnieuw Vincent Janssen in de punt van de aanval. De lange spits, vorige week twee keer belangrijk bij de doelpunten van AZ, krijgt de voorkeur boven Robert Mühren. Naast Janssen stelt John van de Brom dezelfde namen op als vorige week. Dus begint AZ weer met Joris van Overeem en Dabney dos Santos op de flanken. Op de bank één wijziging bij AZ, omdat Aron Jóhannsson inmiddels vertrokken is naar Werder Bremen. Hierdoor is Guus Hupperts opgenomen in de wedstrijdselectie.

De tegenstander van vanavond, Medipol Başakşehir F.K, moet noodgedwongen wel wat wijzigingen doorvoeren ten opzichte van vorige week. Doelman Ufuk Ceylan vervangt Volkan Babacan, die dankzij zijn rode kaart van vorige week geschorst is voor dit duel. De Turkse vedette Emre Belözoğlu krijgt ook een basisplek van Abdullah Avcı. Hij zal het middenveld van de Turken versterken. Zijn inbreng gaat ten koste van Mahmut Tekdemir.

De wedstrijd is vanaf 19.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner