09.08.2015 10:30

Depay ontzettend blij met debuut: "Amazing"

Manchester United opende zaterdagmiddag het officiële voetbalseizoen in de Premier League met een thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Memphis Depay kreeg als nieuweling zijn basisdebuut en was heel tevreden met zijn eerste duel op Old Trafford.

De Nederlandse aanvaller, die afgelopen zomer voor ongeveer dertig miljoen euro de overstap maakte van PSV naar de Premier League, plaatste een foto op zijn Twitteraccount. "Het voelde erg goed om mijn debuut te maken op Old Trafford, ongelooflijk. Een geweldige start jongens."

Depay kon geen bijdrage leveren aan de 1-0 zege op Tottenham Hotspur. De aanvaller, die gedurende de wedstrijd ook als aanvallende middenvelder speelde, zag dat Kyle Walker op ongelukkige wijze de score opende door de bal in het eigen doel te plaatsen toen hij Wayne Rooney wilde afstoppen. 

Voor Manchester United kan na de seizoensopening het vizier op de voorrondes van de Champions League. De ploeg werd afgelopen seizoen vierde in de Premier League, waardoor het zich niet direct plaatste voor het kampioenenbal. In een tweeluik moet Club Brugge worden verslagen om zich alsnog te plaatsen voor de groepsfase.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner