14.08.2015 15:23

Reijnen debuteert meteen bij FC Groningen

Etiënne Reijnen (l.) van SC Cambuur kan Excelsior-aanvaller Tom van Weert niet houden. (17-04-2015)
Etiënne Reijnen (l.) van SC Cambuur kan Excelsior-aanvaller Tom van Weert niet houden. (17-04-2015)

Etiënne Reijnen maakt zondag zijn debuut voor FC Groningen in de uitwedstrijd tegen PSV. De verdediger kwam donderdag over van SC Cambuur en vervangt dit weekend direct de naar Feyenoord vertrokken Eric Botteghin, die woensdag nog in de verdediging stond in de thuiswedstrijd tegen FC Twente (1-1).

Als ook de Deense aanwinst Kasper Larsen speelgerechtigd is zit ook hij bij de selectie, anders gaat die plek naar Martijn van der Laan. Die verdediger staat naar verluidt in de belangstelling van SC Cambuur, zijn oude werkgever. Na de komst van Reijnen en Larsen is Van der Laan dusdanig afgezakt in de pikorde, dat een vertrek de speler zelf het beste lijkt.

Trainer Erwin van de Looi mist zondag Abel Tamata, die woensdag geblesseerd raakte aan de enkel. Hij wordt vervangen door Lorenzo Burnet. Ook Dino Islamovic en Desevio Payne zijn nog altijd geblesseerd. Johan Kappelhof keerde vrijdag weer terug op het trainingsveld nadat hij de wedstrijd van woensdag miste vanwege de geboorte van zijn zoon.

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner