16.08.2015 15:17

Narsingh in vorm: "Geeft ons de vrijheid"

Luciano Narsing heeft zojuist PSV op een 1-0 voorsprong gezet. De aanvaller viert het feest met zijn teamgenoten. (16-08-2015)
Luciano Narsing heeft zojuist PSV op een 1-0 voorsprong gezet. De aanvaller viert het feest met zijn teamgenoten. (16-08-2015)

Luciano Narsingh was de gevierde man bij PSV dat zondagmiddag met 2-0 wist te winnen van FC Groningen. De buitenspeler krijgt de vrijheid van Phillip Cocu en daar plukt hij nu de vruchten van.

Narsingh wist tot twee keer toe te scoren en was daardoor goud waard voor de Eindhovenaren. "Het bleef lang spannend", aldus de snelle buitenspeler tegen FOX Sports. "Na onze 1-0 zakten we wat terug en daardoor kon Groningen nog hopen. Daarom viel er na de 2-0 een last van onze schouders af."

PSV gaf vorige week een overwinning in de slotfase weg. ADO Den Haag maakte toen alsnog 2-2 doordat doelman Martin Hansen de bal achter zijn standbeen op doel schoot. "We vertelden in de rust nog tegen elkaar: Laat het niet weer fout gaan. Als de bal in de slotfase bij ons zestienmetergebied komt, schiet 'm dan maar het stadion uit."

Narsingh is het seizoen goed begonnen en oogt in vorm. Dat heeft hij te danken aan zijn trainer Cocu. De trainer van de PSV'ers laat Narsingh vrijuit voetballen. "Hij geeft ons inderdaad die vrijheid en dat is lekker. Ik voel me er goed bij en draai al langer lekker. In de voorbereiding kwam ik ook al goed binnen. Ik ben nu echt helemaal klaar met mijn knieblessure."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner