16.08.2015 21:40

Tannane maakte markante afspraak met Smit

Oussama Tannane heeft de 1-0 gemaakt en viert dat samen met de spelers die op de bank zitten en met de trainer. (16-08-2015)
Oussama Tannane heeft de 1-0 gemaakt en viert dat samen met de spelers die op de bank zitten en met de trainer. (16-08-2015)

Oussama Tannane had voorafgaand aan de wedstrijd met NEC een opmerkelijke afspraak met voorzitter Jan Smit gemaakt. De Heraclied zette de met een fantastische vrije trap de 1-0 op het scorebord en was door de afspraak met Smit getriggerd om een tweede goal te maken.

"Als ik twee keer zou scoren, had ik mijn shirt uitgetrokken en had hij de gele kaart voor mij betaald", vertelt Tannane in gesprek met de NOS. Of de oud-speler van sc Heerenveen daadwerkelijk zijn shirt zou hebben uitgetrokken bij een tweede goal, is onwaarschijnlijk. Tannane pakte al vroeg in de tweede helft een gele kaart en het uitdoen van zijn shirt zou hem dus een tweede gele kaart hebben opgeleverd.

Over zijn rake vrije trap was de aanvaller van Heracles stellig. "Dit was zeker bewust. Ik train er elke dag op. Het heet niet zomaar een zwabberbal. Ik richt weliswaar op goal, maar weet ook niet helemaal waar de bal gaat komen."

Tannane werd vorig seizoen nog twee keer uit de selectie gezet, maar lijkt nu helemaal terug van weggeweest. "Ik heb met een psycholoog gewerkt en dat helpt heel erg goed. Ik ben op dat vlak zeker vooruitgegaan. Het contact met die man is er nog steeds en ik denk dat je dat terugziet in mijn spel. Of dit Tannane 2.0 is? Ach, het ging lekker vandaag."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner