17.08.2015 14:31

Vormer op Old Trafford: "Dit is fantastisch"

Ruud Vormer (l.) viert zijn doelpunt samen met Tuur Dierckx (r.) tijdens het competitieduel Club Brugge - KV Kortrijk. (14-08-2015)
Ruud Vormer (l.) viert zijn doelpunt samen met Tuur Dierckx (r.) tijdens het competitieduel Club Brugge - KV Kortrijk. (14-08-2015)

Ruud Vormer speelt dinsdagavond misschien wel het mooiste duel uit zijn carrière. De middenvelder gaat met Club Brugge op bezoek bij Manchester United en speelt dan op Old Trafford.

"Dit is fantastisch. Top, top, top! Echt, ik kijk er al sinds de loting naar uit", vertelt de Nederlander aan De Telegraaf. "Het mooiste duel misschien wel in mijn carrière. Hoe vaak maak je als voetballer op Champions League-niveau zoiets mee? Niemand van ons heeft ooit in dat stadion gespeeld. En inderdaad, dit verwachtte ik ook niet toen ik bij Feyenoord vertrok om in België mijn loopbaan voort te zetten."

Vormer voelt zich goed in België. "Ze zeggen hier dat Anderlecht op Ajax lijkt en Club Brugge veel weg heeft van Feyenoord. De mentaliteit komt erg overeen. De rivaliteit is enorm, Anderlecht is niet geliefd bij de Brugge-supporters. Ik hoor echt bij Club Brugge en voel me hier ook helemaal thuis. Ik vind het heerlijk om alles te geven in het veld voor deze ploeg en deze fans."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner