17.08.2015 16:32

Kramer: "Merkte dat er wat spanning was"

Michiel Kramer in actie tijdens zijn debuut voor Feyenoord tegen SC Cambuur. (16-08-2015)
Michiel Kramer in actie tijdens zijn debuut voor Feyenoord tegen SC Cambuur. (16-08-2015)

Michiel Kramer was gespannen voordat hij mocht invallen tijdens SC Cambuur - Feyenoord. De spits beleefde een droomdebuut, want hij was gelijk belangrijk door de 0-1 tegen de touwen te koppen.

"Ik merkte toch dat er wat spanning was", aldus Kramer tegenover De Telegraaf. "Ik speelde de eerste keer voor mijn nieuwe club. Er was bijvoorbeeld een moment aan de zijlijn dat ik erlangs wilde gaan en dat ik bijna op m'n bek ging. Dat lijkt natuurlijk helemaal nergens op. Ik wilde er op snelheid langs, maar dat ging niet helemaal zoals gepland."

Kramer mist wedstrijdritme en zal daardoor dinsdagavond in actie komen namens Jong Feyenoord. "Ik heb nog geen negentig minuten kunnen spelen in de voorbereiding, dus ik denk dat het voor mijn fysiek handig is als ik deze een keertje maak. Ik moet nog meer inhoud kweken, want ik merk dat het nog niet is wat het moet zijn."

De Rotterdamse fans zijn nu lyrisch over Kramer, maar de spits kent de realiteit. "Als ik straks vijf wedstrijden op rij geen knikker raak, kan ik er misschien geen klote meer van. Zo werkt het ook. Of ik wat krediet heb onder de aanhang? Misschien, maar ik moet het natuurlijk wel laten zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner