18.08.2015 19:32

Mata waakt voor onderschatting Club Brugge

Juan Mata neemt het dinsdagavond in de laatste voorronde van de Champions League met Manchester United op tegen Club Brugge. De Spanjaard is ervan overtuigd dat The Reds zich kwalificeren voor het miljoenenbal, maar weet dat het klusje nog niet is geklaard. "Club Brugge is geen makkelijke tegenstander."

Op de clubwebsite van Manchester United zegt Mata dat Club Brugge een rijke Europese geschiedenis heeft. "Ze hebben net Panathinaikos uitgeschakeld met een 3-0 thuiszege en ik ben er bovendien zeker van dat ze in vorm zijn, want de Belgische competitie is twee weken eerder gestart dan de Premier League. Maar het is onze verantwoordelijkheid om door te stoten naar de groepsfase van de Champions League."

"Onze twee opeenvolgende zeges zorgden voor tevredenheid in het team, we hopen deze zegereeks dan ook aan te houden", vervolgt de Spanjaard. "Dankzij de winst op vrijdag in Villa Park hebben we een rustig weekend achter de rug. We weten dat we nog beter kunnen, maar we hebben toch al bij momenten goed voetbal laten zien en daarnaast geven we ook amper kansen weg."

Mata vertelt dat binnen de club iedereen het enkel nog heeft over de Champions League. "Sinds de start van de voorbereiding is iedereen zich aan het klaarstomen voor deze wedstrijd. Er zal een speciale sfeer hangen in het stadion."

De wedstrijd is vanaf 20:45 LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner