18.08.2015 23:17

Depay: "Op Old Trafford scoren een droom"

Topaankoop Memphis Depay vervulde dinsdagavond bij Manchester United in de eerste wedstrijd tegen Club Brugge (3-1) een hoofdrol. De ex-aanvaller van PSV maakte in de eerste helft zijn eerste officiële treffers voor de Engelse topclub (twee) en verzorgde in de extra tijd de assist voor het benodigde derde doelpunt (van invaller Marouane Fellaini).

Daardoor kan de ploeg van trainer Louis van Gaal volgende week met een gerust hart beginnen aan de return in België, met als inzet een plaats in de groepsfase van de Champions League. "Ik had een lekkere bijdrage aan de wedstrijd", sprak Depay na afloop bij SBS6 met pretoogjes. "Als aanvaller is het altijd mooi om te scoren. Op Old Trafford scoren is een droom."

Depay baalde nog wel van zijn gemiste kansen na de rust. "Die derde treffer had erin gemoeten. Daar ben ik best nog wel een beetje teleurgesteld over. Op dit topniveau moet ik gewoon de hele wedstrijd scherp zijn. Mijn assist bij de derde treffer maakte het toch nog een beetje goed voor mij."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner