21.08.2015 06:52

Zorgen bij Koeman na gelijkspel Southampton

Trainer Ronald Koeman maakt zich grote zorgen over het Europese seizoen van Southampton. De Engelse club kwam donderdag in de play-offs van de Europa League tegen FC Midtjylland voor eigen publiek niet verder dan 1-1.

"Een slecht resultaat, omdat zij een uitdoelpunt hebben gemaakt", bromde Koeman. "Dat kan wel eens een heel belangrijke treffer zijn." Tim Sparv, oud-speler van FC Groningen, passeerde doelman Maarten Stekelenburg van de 'Saints' op slag van rust.

"In de tweede helft speelden we wat beter en hadden we vijf of zes kansen om te scoren. We benutten een strafschop en maakten nog een goede goal via Steven Caulker, maar helaas keurde de scheidsrechter die treffer af. Waarom weet ik nog steeds niet, ik heb geen overtreding gezien", aldus Koeman.

Southampton moet volgende week in Denemarken minimaal één keer scoren om de groepsfase te kunnen halen. "We weten dat we ook daar kansen krijgen en doelpunten kunnen maken. Hopelijk krijgen we een scheidsrechter die vanaf de eerste minuut iets zal doen aan het tijdrekken van Midtjylland."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner