22.08.2015 11:38

Maaskant krijgt warm gevoel van nieuwe spits

Sjoerd Ars (l.) juicht nadat hij NAC Breda op een 3-0 voorsprong heeft gezet tegen Jong Ajax op slag van rust. (21-08-2015)
Sjoerd Ars (l.) juicht nadat hij NAC Breda op een 3-0 voorsprong heeft gezet tegen Jong Ajax op slag van rust. (21-08-2015)

Robert Maaskant is als trainer van NAC Breda in zijn nopjes met de komst van Sjoerd Ars. De spits bewees vrijdagavond direct zijn waarde door een doelpunt voor zijn rekening te nemen tegen Jong Ajax (3-0). De 31-jarige aanvaller kwam onlangs over van NEC Nijmegen.

"Ik denk dat we allemaal een warm gevoel hebben gekregen van Sjoerd Ars", reageert de oefenmeester van NAC positief op de website van zijn werkgever. "Zijn invulling van die positie is zeer goed. Naast doelpunten is hij ook altijd betrokken bij acties. Er komt veel gevaar van hem af."

Ars is blij met zijn begin voor NAC. "Het is de afgelopen twee dagen heel snel gegaan. De voorbereiding was wat dat betreft niet ideaal, maar dan is het lekker dat je meteen zo belangrijk kunt zijn", vertelt hij aan FOX Sports. "Ik probeerde met mijn werklust de ploeg mee te krijgen door mijn eigen spel te spelen en hard te werken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner