23.08.2015 14:48

Ziyech baalt: "2-1 was niet eens een kans"

Hakim Ziyech bedankt na afloop van het duel tussen FC Twente en PEC Zwolle (2-1 verlies) het meegereisde publiek. Ziyech maakte de enige treffer. (23-08-2015)
Hakim Ziyech bedankt na afloop van het duel tussen FC Twente en PEC Zwolle (2-1 verlies) het meegereisde publiek. Ziyech maakte de enige treffer. (23-08-2015)

Hakim Ziyech was enorm teleurgesteld na de 2-1 nederlaag van zijn ploeg tegen PEC Zwolle. De aanvoerder zag dat zijn team in de tweede helft goed speelde, maar dat het de kansen niet afmaakte.

"Ik denk dat we genoeg kansen hebben gecreëerd. Zeker de tweede helft. En dan ben je niet scherp genoeg voor de goal", zo analyseert hij het duel samen met FOX Sports. PEC Zwolle stond bij rust met 1-0 voor. Ziyech scoorde direct na rust de 1-1, maar Ben Rienstra maakte de 2-1.

Vervolgens kreeg FC Twente een hoop kansen, maar Zwolle was effectiever. "De 2-1 van hun was niet eens een kans, denk ik. Ik denk dat we geen geluk hebben gehad met de afronding", aldus Ziyech die zag dat Twente een eerste tweede helft speelde. "De laatste ballen kwamen niet aan. De ballen waren te snel of te zacht. De tweede helft deden we het beter, maar dan krijg je knullig de goal tegen."

Door de nederlaag heeft Twente na drie wedstrijden nog maar één punt en daarmee is het de slechtste start in de geschiedenis van FC Twente. "Dat is heel zuur. Als FC Twente-zijnde mag je dat niet gebeuren", zegt Ziyech die overigens niet nadenkt over een transfer. "Ik heb al vaker aangegeven dat ik niet wil vertrekken bij FC Twente, maar dat als de club een goed bod krijgt dat ik mee zal werken aan een transfer."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner