23.08.2015 16:36

Zwaarbevochten overwinning Chelsea op WBA

De Engelse landskampioen Chelsea heeft zich zondag naar de overwinning geknokt in een spectaculaire wedstrijd bij West Bromwich Albion. Drie Spanjaarden bezorgden de ploeg van de Portugese trainer José Mourinho de eerste zege van het nieuwe seizoen: 3-2.

De Spaanse aanvaller Pedro die deze week van FC Barcelona kwam, begon in de basis en had twintig minuten nodig voor zijn eerste doelpunt voor de club uit Londen. Pedro was ook betrokken bij het tweede doelpunt van Chelsea. Hij gaf zijn landgenoot Diego Costa de kans om de score te verdubbelen.

De Schotse middenvelder James Morrison revancheerde zich voor een gemiste strafschop en maakte de eerste treffer voor de thuisclub. Nog voor rust maakte César Azpilicueta de derde Londense treffer. Morrison bracht zijn team terug in de wedstrijd (3-2), maar de punten gingen toch naar Londen.