28.08.2015 09:27

Sleegers baalt van Feyenoord: "Dat was zuur"

Joey Sleegers viert zijn doelpunt tegen NEC. De aanvaller van FC Eindhoven zette zijn ploeg op 1-0 (16-01-2015).
Joey Sleegers viert zijn doelpunt tegen NEC. De aanvaller van FC Eindhoven zette zijn ploeg op 1-0 (16-01-2015).

Hij had graag een kans gekregen bij Feyenoord, maar toen de Rotterdammers steeds meer nieuwe spelers aantrokken, waren de kansen verkeken voor Joey Sleegers. De jonge middenvelder annex aanvaller koos daarop een nieuw avontuur aan te gaan: bij NEC.

"Op een gegeven moment hoop je op een kans om bij Feyenoord minuten te gaan maken. Als je dan merkt dat veel nieuwe spelers gehaald worden en jij eigenlijk niet aan bod gaat komen, dan is dat wel even zuur", erkent Sleegers tegenover het digitale thuis. "Voor mij was het 't belangrijkst om op Eredivisie-niveau te gaan spelen. Als dat bij Feyenoord was geweest dan was dat mooi meegenomen, maar nu ik me bij NEC kan gaan laten zien in de Eredivisie, dan zie ik dat ook echt als een goede stap."

Volgens Sleegers had de transfer van Feyenoord naar Nijmegen wel wat sneller gemogen. "De onderhandelingen hebben zo'n anderhalve week geduurd, maar voor mijn gevoel was het veel langer. Ik wilde namelijk heel graag hier naartoe, omdat het in mijn ogen een heel goede stap is in mijn carrière." Vrijdagavond speelt NEC tegen Willem II. Sleegers krijgt meteen een plekje in de basiself toegewezen. "Het is mooi dat ik direct mag beginnen, dus ik wil het ook meteen gaan laten zien. Ik hoorde gisteren bij de training dat ik ga starten. Dat was wel even lekker ja. Natuurlijk had ik het gehoopt, maar eerlijk gezegd had ik het zo snel nog niet verwacht. Het wordt mijn debuut in de Eredivisie, ik kan echt niet wachten tot die wedstrijd begint."  

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner