28.08.2015 20:52

Ten Hag wil dat FC Utrecht zichzelf beloont

FC Utrecht is het nieuwe Eredivisieseizoen begonnen met twee gelijke spelen en een nederlaag. Aanstaande zaterdag nemen de Domstedelingen het op tegen FC Groningen. Trainer Erik ten Hag wil dat zijn ploeg zichzelf beloont en de eerste overwinning van het seizoen boekt.

"We moeten er elke training en elke wedstrijd een stapje bij zetten en onszelf blijven verbeteren", vertelt Ten Hag op de website van FC Utrecht. "En die overwinning een keer binnenslepen. Een wedstrijd duurt 95 minuten. We waren er al een paar keer dichtbij. Hadden zelfs alle drie onze wedstrijden kunnen winnen, maar lieten de zeges schieten. Niet omdat de tegenstander beter was, maar omdat wij fouten maakten. Die fouten moeten we steeds minder gaan maken. Dan komt de overwinning."

"De spelers moeten zichzelf belonen", vervolgt de nieuwe oefenmeester van FC Utrecht. "Dat lieten we afgelopen weekend in Den Haag na. Het was onnodig dat we daar met één in plaats van met drie punten weggingen." FC Groningen is volgens Ten Hag een stugge ploeg. "Goed in de tegenaanval en met een duidelijke lijn in het spel. Wij komen met een scherp plan. De spelers zijn gevraagd om er voor honderd procent bij te zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner