31.08.2015 13:49

Elia baalt: "Nu hebben we een keer pech"

Bij Feyenoord maakt Eljero Elia (r.) zijn debuut tegen PSV. De buitenspeler komt in het veld voor Lex Immers (l.). (30-08-2015)
Bij Feyenoord maakt Eljero Elia (r.) zijn debuut tegen PSV. De buitenspeler komt in het veld voor Lex Immers (l.). (30-08-2015)

Eljero Elia begrijpt nog altijd niet waarom scheidsrechter Björn Kuipers zondagmiddag de bal op de stip heeft gelegd. De invaller maakte contact in het strafschopgebied met Davy Pröpper waarna Kuipers op advies van zijn assistent floot voor een penalty.

"Welkom terug in Nederland…", aldus Elia tegenover De Telegraaf. De vleugelaanvaller was na afloop niet blij met de arbitrage. "Ik zeg er niks over. Zij doen hun werk, ik doe mijn werk. We houden allemaal van het spelletje. Ze kunnen een foutje maken…"

Elia wil het voorval snel vergeten. "Ach, wij gaan er niet over jammeren. We kregen de voorbije weken ook een paar strafschoppen mee. Nu hebben we een keer pech. Maar waarom gebeurt dit uitgerekend bij mij? Eljero, Eljero, Eljero, dacht ik. Je bent amper een paar minuten terug in de Eredivisie. Ik begrijp ook niet waarom ik geel kreeg. Ik heb werkelijk niets gezegd tegen de scheidsrechter, liep alleen zijn richting op. Nou, dat zag er kennelijk héél angstaanjagend uit. Kom zeg, kijk eens naar mij!"

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner