02.09.2015 15:16

Narsingh: "We hebben goede zaken gedaan"

Luciano Narsingh won zondagmiddag met PSV van Feyenoord (3-1, red.), maar bij een nederlaag was de achterstand op Ajax en Feyenoord wel erg groot geworden. In dat geval had Narsingh echter wel vertrouwen gehouden.

"Kijk eens naar Ajax. Zij zijn in de afgelopen jaren dat ze landskampioen werden toch ook elke keer teruggekomen van een grote achterstand? Het was moeilijk geworden, dat geef ik toe. Maar toch: het is pas het begin van de competitie, er had nog heel veel kunnen gebeuren. Gelukkig hebben we gewonnen en hoeven we die discussie nu niet te voeren. We hebben goede zaken gedaan."

Momenteel is Narsingh bij Oranje om zich voor te bereiden op de interlands tegen IJsland en Turkije. "Voor mij is het altijd een eer om opgeroepen te worden", vervolgt de aanvaller tegenover Voetbal International. "Of je nou speelt of niet, ik ben al blij dat ik erbij ben. Ik zie komende week wel waar het schip strandt. Ik heb natuurlijk Arjen Robben vóór me, dat is niet de minste, maar met Danny Blind hebben we nu een bondscoach die weet wat ik kan. Als ik speelminuten krijg, ga ik mijn best doen, dat is het belangrijkste."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner