02.09.2015 19:59

Bouy hoopt plezier in voetbal terug te vinden

Ouasim Bouy (l.) houdt Andrés Guardado (r.) van de bal af tijdens de Europa League-wedstrijd tussen PSV en Panathinaikos.. (23-10-2014)
Ouasim Bouy (l.) houdt Andrés Guardado (r.) van de bal af tijdens de Europa League-wedstrijd tussen PSV en Panathinaikos.. (23-10-2014)

Ouasim Bouy is dit seizoen weer op de Nederlandse velden terug te vinden. Juventus nam de jonge middenvelder drie jaar geleden over van Ajax, maar hij brak in Italië nooit door. Na verhuurperiodes aan Brescia Calcio, Hamburger SV en Panathinaikos, speelt Bouy dit seizoen op huurbasis bij PEC Zwolle.

"Ik denk dat ik hier veel wedstrijden kan gaan spelen en op die manier hoop ik het plezier in het voetballen weer terug te kijken. Ik zal in ieder geval iedere dag strijden voor de club, op de training en in wedstrijden", vertelt Bouy aan PEC Zwolle TV. De middenvelder werd op de laatste dag van de zomerse transferperiode binnengehaald door de Zwollenaren.

De 22-jarige middenvelder zegt de Eredivisie de afgelopen jaren op de voet te hebben gevolgd. "Ik weet dus dat PEC Zwolle het goed heeft gedaan de afgelopen jaren. Dit jaar hoop ik daaraan bij te kunnen dragen", aldus Bouy, die voor hij in Zwolle tekende een goed gesprek met trainer Ron Jans had. "Zijn manier van voetballen spreekt me erg aan. Ook zijn voetbalfilosofie past goed bij mij."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner