02.09.2015 21:27

El Ahmadi complimenteert 'matig spel' PSV

Feyenoorder Karim El Ahmadi baalt in het play-offduel om Europees voetbal met sc Heerenveen. (24-05-2015)
Feyenoorder Karim El Ahmadi baalt in het play-offduel om Europees voetbal met sc Heerenveen. (24-05-2015)

Karim El Ahmadi denkt dat Feyenoord nog veel kan opsteken van PSV. De middenvelder zag hoe de Eindhovenaren vorig seizoen de titel veroverden, zonder altijd even goed te voetballen.

"We zeiden bij Feyenoord heel vaak tegen elkaar: 'PSV voetbalt eigenlijk niet eens goed'. Maar ze speelde het wel heel slim en professioneel, ook de wedstrijden waarin ze slecht waren. Compact, ver ingezakt en toeslaan op het juiste moment. Zakelijk, ja. Niks mis mee toch?", vraagt El Ahmadi zich hardop af in gesprek met Voetbal International.

"Ze wonnen er wel vaak mee, en niet bij uitzondering met kleine cijfers. Ik zeg niet dat het een pre is om lelijk te voetballen, natuurlijk niet. Maar de gedachte dat het allemaal leuk en aardig moet zijn, irriteert me wel", geeft de middenvelder toe. "Feyenoord kan veel opsteken van PSV. Hoe het zondag van ons won, maar zeker ook de effectieve wijze waarop het vorig seizoen speelde."

PSV versloeg Feyenoord afgelopen zondag. De Rotterdammers kwamen door een eigen doelpunt van Jeffrey Bruma met 0-1 voor, maar Maxime Lestienne, Santiago Arias en Jürgen Locadia zorgden voor een 3-1 eindstand.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner