03.09.2015 16:44

Chicharito bedankt iedereen, behalve Van Gaal

Javier Hernández maakt zijn eerste training in Duitsland mee als speler van Bayer Leverkusen. (01-09-2015)
Javier Hernández maakt zijn eerste training in Duitsland mee als speler van Bayer Leverkusen. (01-09-2015)

Javier Hernández vertrok na een periode van ruim vier jaar bij Manchester United voor een avontuur in de Bundesliga bij Bayer Leverkusen. De Mexicaanse spits plaatste op de social media een dankwoord, maar Louis van Gaal ontbreekt in zijn bericht.

Zo wordt Sir Alex Ferguson, oud-trainer van Manchester United bedankt, net als de technische staf van de club en alle spelers met wie hij gespeeld heeft. Ook de fans van de Engelse club kunnen rekenen op aardige worden van de spits, die in 103 Premier League-wedstrijden goed was voor 37 doelpunten. "Ik wil alle Manchester United-fans in het bijzonder bedanken voor de fantastische steun die ik de afgelopen vier jaar heb gekregen."

Javier Hernández en Van Gaal hebben een kleine drie maanden samengewerkt in Engeland, aangezien de Mexicaan in het eerste seizoen dat de Nederlandse oefenmeester aan het roer stond bij Manchester United werd verhuurd aan Real Madrid. Kort na zijn terugkomst werd bekend dat de spits mocht vertrekken, waarna een transfer naar Bayer Leverkusen tot stond kwam. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner