11.09.2015 15:01

Update: Seizoen FC Twente-aanwinst ten einde

Giorgos Kastikas loopt teleurgesteld het veld af na het competitieduel tussen FC Twente en Heracles Almelo. (29-08-2015)
Giorgos Kastikas loopt teleurgesteld het veld af na het competitieduel tussen FC Twente en Heracles Almelo. (29-08-2015)

De kans is aanwezig dat het seizoen van Giorgos Katsikas nu alweer ten einde is. De centrale verdediger van FC Twente heeft tijdens de donderdagtraining een ogenschijnlijk zware knieblessure opgelopen.

Katsikas maakte afgelopen zomer de overstap van PAOK Saloniki naar Enschede. Hij kwam vooralsnog drie van de vier Eredivisie-duels in actie voor zijn nieuwe werkgever. TC Tubantia meldt dat de Griekse mandekker zijn knieband heeft afgescheurd. Dat zou een revalidatie van zes tot negen maanden betekenen.

Naar verluidt wordt vrijdag meer bekend over de blessure van Katsikas. In Griekenland stond de verdediger al te boek als een blessuregevoelige speler.

Update 11 september 2015, 15:01:04 - Update: Seizoen FC Twente-aanwinst ten einde

Giorgos Katsikas liep donderdag een ogenschijnlijk zware knieblessure op. Vrijdag is uit onderzoek gebleken dat de vrees waarheid is geworden: de Griek heeft de voorste kruisband van zijn rechterknie afgescheurd. Het lijkt erop dat Katsikas de rest van het seizoen niet meer in actie komt.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner