11.09.2015 22:39

Doelpunt van Vormer helpt Club Brugge niet

In de Belgische competitie blijft Club Brugge punten verspelen in uitwedstrijden. De nummer twee van vorig seizoen ging bij hekkensluiter Moeskroen met 2-1 onderuit. Ruud Vormer (ex-Feyenoord) opende in de zevende minuut nog wel de score voor de bezoekers. Na de rust hielpen Noe Dussenne en Marko Scepovic de thuisploeg aan de winst.

Voor Club Brugge was het de vierde uitwedstrijd dit seizoen zonder zege. De ploeg van trainer Michel Preud'homme bleef op tien punten staan. Moeskroen belandde dankzij de eerste zege op vijf punten, maar staat nog wel steeds onderaan.

Vormer belandde vorig jaar in de Belgische competitie en doet het daar meer dan naar behoren. De Nederlandse oud-speler van onder andere Feyenoord en Roda JC scoort veel in de Eerste Klasse. Zo staat hij in het shirt van Club Brugge al op elf doelpunten, waarvan hij er dit seizoen al drie in zeven wedstrijden scoorde.