13.09.2015 16:00

Vitesse met gewijzigde formatie tegen Utrecht

Peter Bosz heeft zijn tactiek aangepast voor de lastige uitwedstrijd bij FC Utrecht. Omdat de ploeg van Erik ten Hag in een 5-3-2 formatie speelt, stelt de Vitesse-trainer geen vier maar drie verdedigers op.

Dit gaat ten koste van Rochdi Achenteh, de verdediger wordt door Bosz geslachtofferd. Denis Oliynyk heeft zijn schorsing van drie wedstrijden uitgezeten en keer ook weer terug in de basis als extra middenvelder. Het Engelse supertalent Dominic Solanke neemt op de bank plaats, net als de van een blessure herstelde Michael van der Werff. De verdediger van Vitesse kan vandaag zijn debuut maken voor de Arnhemmers.

Bij FC Utrecht zijn er geen wijzigingen ten opzichte van de gewonnen 2-0 wedstrijd tegen FC Groningen. Trainer Ten Hag houdt dus vertrouwen in dezelfde elf namen. Dit betekent dat alle ogen gericht zullen zijn op Sébastien Haller. De sterke spits scoorde tot vandaag al vier keer in de competitie. Op het middenveld staat Bart Ramselaar. De 19-jarige Utrechter kwam afgelopen week positief in het nieuws toen hij zijn vernieuwde contract ondertekende.

De wedstrijd is vanaf 16:45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner