14.09.2015 16:03

Vitesse-aanwinst: "Gevochten voor elke bal"

Shiran Yeini maakt zijn eerste speelminuten in het shirt van Vitesse tijdens het uitduel met FC Utrecht. (13-09-2015)
Shiran Yeini maakt zijn eerste speelminuten in het shirt van Vitesse tijdens het uitduel met FC Utrecht. (13-09-2015)

Sheran Yeini debuteerde zondag namens Vitesse en heeft gevochten voor elke bal, maar het mocht niet baten. Vitesse ging zondag met 2-1 onderuit tegen FC Utrecht.

"Ik ben vooral blij dat ik de wedstrijd voltooid heb zonder pijn. Ik heb het team zoveel mogelijk geholpen en we hebben gevochten voor elke bal. Maar het ontbrak aan geluk, we blijven nu werken voor betere resultaten", aldus Yeini, die hoopt de jonge spelers te helpen. "Dat is ook een van mijn doelen dit seizoen. Ik probeerde het tegen FC Utrecht al, maar het was moeilijk om iedereen te coachen. Als ik meer ga spelen, zal dat waarschijnlijk ook makkelijker worden."

Yeini is blij met zijn overgang naar de Eredivisie. "Er wordt in Nederland veel aangevallen en veel gecounterd", vervolgt de middenvelder tegenover Omroep Gelderland. "Dat is mooi. Het is hier veel meer open dan in Israël. Daar spelen ze allemaal met de rug tegen de muur", aldus Yeini, die niet weet of hij aankomend weekend zal spelen tegen De Graafschap. "Ik hoop op meer minuten, maar de coach beslist."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner