17.09.2015 10:15

Rusnák: "Je ziet dat zoiets kan gebeuren"

Albert Rusnák is gevloerd tijdens het competitieduel FC Groningen - sc Heerenveen. (13-09-2015)
Albert Rusnák is gevloerd tijdens het competitieduel FC Groningen - sc Heerenveen. (13-09-2015)

Albert Rusnák heeft na de overwinning van PSV op Manchester United (2-1, red.) ook geloof gekregen in een stunt van FC Groningen. De Groningers nemen het donderdagavond in eigen huis op tegen Olympique Marseille.

"Je ziet dat zoiets kan gebeuren", vertelt de Slowaakse middenvelder van FC Groningen aan De Telegraaf. "Het wordt een mooie avond voor heel FC Groningen en mijzelf. Het is mijn debuut in Europa, zoals voor veel van onze jongens", aldus Rusnák, die weet dat FC Groningen goed voor de dag moet komen. "Op het middenveld van Olympique Marseille lopen al allemaal topspelers. We zullen een nog hoger niveau moeten halen dan afgelopen zondag tegen SC Heerenveen (3-1 overwinning, red.)."

Het Philips Stadion stond dinsdagavond als één blok achter PSV. Rusnák hoopt dat de Euroborg zich donderdagavond ook laat gelden. "Het verschil kan al liggen in de eerste vijf minuten, wanneer we merken dat het hele stadion vol zit en achter ons staat. Het goed doen van kleine dingen, waardoor bij iedereen een goed gevoel ontstaat: dat alleen al kan de avond echt maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner